Mail; [email protected] - Haakon VII`s gate 12, 7041Trondheim
0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Exo Terra Tropical Forest Floor

kr219.00 Inkl. mva

Exo Terra Tropical Forest Floor er et flerlags substrat som lar deg gjenskape skogsbunnen som finnes i naturlige tropiske skoger. Skogsbunnen er et av de mest karakteristiske trekkene i det tropiske skogsøkosystemet. Den består vanligvis av to store lag;

Topplaget består hovedsakelig av mose og lav
Basislaget består av rike organiske stoffer – vanligvis nedbrytte blader og tre

Topplaget består av soltørket naturlig grønn mose fra en bærekraftig ressurs. Med dette dekorative topplaget kan du faktisk lage den myke skogsbunnen som finnes i naturlige tropiske skoger. Den soltørkede grønne mosen gir et mykt lag for dyr å lage å gjemme sitt hemmelige gjemmested. De fleste reptiler og amfibier jakter etter mat og vann på skogsbunnen. Topplaget dekker selve substratet under for å holde på fuktigheten og forhindre at jorda tørker ut. Den biologisk nedbrytbare mosen er helt fri for kjemikalier og kan komposteres trygt i hagen din.

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Basislaget består av rik organisk materiale fra bærekraftig kokosnøttfibre. Det er et 100% naturlig, økologisk og bionedbrytbart substrat med gode hygroskopiske egenskaper. Dette grunnlaget er et ideelt substrat for å lage et naturlig beplantet terrariumoppsett for fuktighetskrevende reptiler, amfibier og virvelløse dyr. Vannretensjonen, naturlige rot hormoner og anti-soppegenskaper fremmer planteveksten i terrariet. Den unike coir pithen som brukes til Exo Terra Tropical Forest Floor består av en blanding av kort fiber og koko-torv kornstørrelser, alt fra grove granuler til fine klumper, noe som resulterer i forbedret jorddrenering og sunn planterot-lufting.

Det øverste laget av soltørket naturlig grønn mose holder baselaget litt fuktig, noe som letter vedlikeholdet ved å fungere som et naturlig økosystem hvor gunstige organismer vil bremse avfallsprodukter og dermed redusere luktene.

Exo Terra Tropical Forest Floor hos Tropehagen er varmebehandlet for å redusere bakteriell forurensning.

Tilleggsinformasjon

Liter

4.4 ltr, 8.8 ltr

Brand

Exoterra

Exoterra

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)