Mail; [email protected] - Haakon VII`s gate 12, 7041Trondheim
0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Exo Terra Dessert gravesubstrat

kr189.00kr309.00 Inkl. mva

Exo Terra Dessert gravesubstrat

Gir reptilene dine muligheter for grav aktiviteter i miljøet sitt

Beskrivelse

Exo Terra Dessert gravesubstrat

Exo Terra Stone Desert etterligner den naturlige jorda som finnes i tørre regioner, som ørkener eller savanner. De fleste ørkenjord er ikke bare sandbaserte, men snarere en kombinasjon av sand, dekomponert granitt og leire, noe som resulterer i en interessant og til tider fargerik fjellformasjon.

Exo Terras steinørken lar deg lage ditt eget ørken- eller savanne-landskap, inkludert kjølig-fuktige huler i tillegg til varmere forhøyede baskearealer. Fukt steinørkenens underlag lett for å forme naturalistiske åser, huler og baskeplattformer for dyrene dine. Når den er tørr, vil steinørkenen beholde sin form, mens du fortsatt lar reptilene deres utføre sin naturlige grave- og gravende oppførsel.

Denne naturlige underlagsstilen gir deg en naturalistisk graveaktivitet for reptilene dine, men sikrer virkelig at de lever på sitt beste og kan glede seg over alle deler av miljøet.

Tilleggsinformasjon

Farge

Oker, Rød, Svart

Gram/Kg.

10 kg, 5 kg

Brand

Exoterra

Exoterra

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
F.S.
Supert!

Veldig fornøyd med Stone Dessert til min LeopardGecko! Graver som bare det og veldig lett å forme og lage huler/variasjon.

Eneste klage er at den ene pakken var et stooort hull i… så mye av det finere hadde rent ut av esken, da det var ett lite hull i esken også… Men det kan like så godt ha vært posten som har vært litt uforsiktig…
Men ingenting galt med produktet i seg selv!:)