Nekton MSA mineraltilskudd

kr119.00kr199.00 Inkl. mva

Nekton MSA mineraltilskudd

 • Nekton-MSA høykvalitets mineraltilskudd for kjæledyr
 • Tilskudd til burfugler, tropefugler
 • Tilskudd til reptiler, amfibier

Beskrivelse

Nekton MSA mineraltilskudd

NEKTON-MSA er en høykvalitets mineralblanding/mineraltilskudd supplert med vitamin D3, hoved- og sporstoffer og aminosyrer. NEKTON-MSA støtter og styrker metabolisme og bein, forhindrer rakitt, aktiverer mineralomdannelse og hjelper til med å kompensere for skader forårsaket av kalsiummangel. NEKTON-MSA dekker det økende behovet for mineraler under oppdrett, beskytter mot malabsorpsjon, øker beskyttelsen mot infeksjoner og beskytter skjøre egg. NEKTON-MSA støtter god utvikling av beinstrukturen hos unge dyr. Det er spesielt viktig for dyrene dine å forebygge fremtidige sykdommer forårsaket av mangel på vitaminer og mineraler. NEKTON-MSA er ikke vannløselig og kan lett blandes med mykt fôr eller fuglemat.

Mineraler (hovedelementer og sporstoffer) er stoffer som anses som nødvendige, uunnværlige komponenter i fôr for metabolismen til alle dyr. De må alltid være i fôret fordi de alltid skilles ut av dyret. Som navnet “sporelementer” antyder, er tilsetning av disse stoffene kun nødvendig i svært små mengder (spor). Det er viktig å gi dyret en blanding av mineraler, som ikke bare bestemmes av antall og mengde individuelle stoffer, men heller av balansen i sammensetningen orientert mot behovene til dyreorganismer. Hoved- og sporstoffer, vitaminer og aminosyrer må støtte hverandre og deres påvirkning må ikke ha en negativ effekt. Disse kriteriene ble tatt i betraktning da NEKTON-MSA ble satt sammen slik at dyreeiere kan gi sine dyr disse elementene på best mulig måte.

Et grønt mål er festet til hver flaske NEKTON-MSA. 1,5 g tilsvarer ett mål.

Anbefaling: Desinfiser vannskåler og fôrbeholdere hver dag med NEKTON-Desi-Plus for å garantere hygienisk og rent fôr!

Fôringsanbefalinger:

For reptiler: 0,25 g NEKTON-MSA per kg kroppsvekt daglig eller 1,5 g en gang i uken. Egnet for pollinering av levende fôr.
For fugler: 1 g NEKTON-MSA per kg kroppsvekt daglig, blandet med bløtfôr eller med fuglefôr avhengig av fôrtype. -nekton bird vitamins

En plan måleskje tilsvarer 1,5 g NEKTON-MSA.

Dette tilskuddsfôret bør kun gis til reptiler, fugler og amfibier til 9,5 % av den daglige rasjonen på grunn av overfôret høyere innhold av vitamin D og sporstoffer.

Vi tilbyr spesielle NEKTON vitamin- og mineralforbindelser for hunder og katter.

Oppbevaring: NEKTON-MSA bør oppbevares tørt og beskyttet mot sollys, mellom 15° og 25°C.
IKKE OPPBEVAR I KJØLESKAP!!!

Anbefaling: Desinfiser drikkekar og matbeholdere daglig med NEKTON-Desi-Care for å garantere hygienisk og rent fôr!

Ingredienser:

Med to aminosyrer.
Sammensetning: Dikalsiumfosfat, kiselsyre.
Analytisk innhold: Kalsium 23,7 %, fosfor 17,4 %.

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer per kg: 10 000 IE vitamin D3, 3 000 mg jern (jern II-sulfat), 1 255 mg sink (sinksulfat), 1 255 mg mangan (manganoksid), 250 mg (kobber II-sulfat), 100 mg jodsulfat (kalsium) 400 mg kobolt (kobolt II-sulfat).

Nekton

Tilleggsinformasjon

Størrelse

180 gram, 80 gram

Brand

Nekton

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)