Mail; [email protected] - Haakon VII`s gate 12, 7041Trondheim
0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Exo Terra Glow Light

kr459.00kr749.00 Inkl. mva

Exo Terra Glow Light

Exo Terra Glow Light gir deg allsidigheten til å plassere varme og / eller lyskilder på terrariet ditt når det er nødvendig. Enheten er robust konstruert, med en metallreflektor, varmebestandig keramisk kontakt, og en fjærbelastet svivelklemme. Den kan enkelt slås av og på med bryteren som er på ledningen. Innsiden av reflektoren er belagt med et svært reflekterende lysbelegg som fortsetter å gløde lenge etter at lampen er slått av.

Dette gjør det mulig for døgnreptiler og amfibier å trekke seg tilbake i deres skjulested eller gjemme seg uten stress. En månelignende glød gjør det mulig for nattlige reptiler og amfibier å se riktig uten å forstyrre nattsyklusen. Det er også ideelt å overvåke dyrene dine om natten, uten å slå på lysene som kan forårsake stress og desorientering.

Reflektoren passer til pærer med E27 sokkel

Belegget reflekterer de ellers bortkastede lysstrålene og lagrer lysenergien om dagen og gir det sakte ut om natten, noe som gjør denne armaturen mer energieffektiv enn konvensjonelle armaturer.
Størrelser:

Small: 14.4×14.4×14.4cm
Medium: 21.9×21.9×16.3cm
Large: 25.6×25.6×20.6cm

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Exo Terra Glow Light

Exo Terras Glow Light er ideell for å plassere varme- og lyskilder der det trengs mest i terrariet ditt. Den robuste enheten består av en metallreflektor, en varmebestandig porselensokkel og en fjærbelastet svingklemme. Innsiden av reflektoren har et lysende belegg som fortsetter å lyse lenge etter at lampen er slått av. Dette sparer ikke bare elektrisitet, men gir også det perfekte lysnivået for daglige dyr å gå i dvale uten stress. Gløden ligner måneskinn og lar nattaktive dyr se ordentlig uten å forstyrre nattesyklusen. Den lar deg også overvåke dyrene dine om natten uten å slå på lys som kan forstyrre søvnen deres og resultere i unødvendig stress.

exo terra night heat lamp, Enheten leveres med en praktisk av/på-bryter og en lang strømledning.

FORSIKTIG!!

Glow Light – Porselenssettet er ikke ment å brukes med Exo Terra terrarier! Exo Terra Light Dome sammen med Exo Terra Light Bracket anbefales for Exo Terra terrarier.

Ikke fest lampen til en glassflate. Lampen er IKKE egnet for akvarier.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Medium, Small, Large

Brand

Exoterra

Exoterra

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)