Sherpa Deluxe bæreveske hund og ryggsekk til hund

kr1,689.00 Inkl. mva

Sherpa Deluxe bæreveske hund og ryggsekk til hund

  • Fleksibel design: Kan enkelt konverteres fra ryggsekk til bæreveske for ulike behov.
  • Komfortabel bæring: Justerbare og polstrede stropper for komfortabel, håndfri transport.
  • Luksuriøst interiør: Mykt fôr av fusk-lammeskinn for ekstra komfort under reisen.
  • Sikkerhetsfunksjoner: Stabilitetsplater og sikkerhetskoppel for trygg transport og strukturbevaring.
  • God ventilasjon: Tre nettingvinduer som sikrer optimal luftstrøm for kjæledyret.
  • Praktisk oppbevaring: Innebygd avfallsposeholder, lommer og karabinkrok for enkel organisering av tilbehør.
EAN: 786306550417 Varenummer: tro703.6520 Kategorier: , , , , Stikkord:

Beskrivelse

Sherpa Deluxe bæreveske hund og ryggsekk til hund

Sherpa Deluxe Pet Carrier & Backpack – Den Ultimate Bærevesken for Ditt Kjæledyr

Beskrivelse:
Sherpa Deluxe Pet Carrier & Backpack er en førsteklasses bæreveske og ryggsekk designet for små hunder og katter. Inspirert av den bestselgende Original Deluxe Pet Carrier, setter denne modellen gullstandarden for trygg og komfortabel transport av kjæledyr. Med sitt elegante design og allsidige funksjoner er denne bærevesken perfekt for flyreiser, dagsturer, utforskning av nye destinasjoner, eller hverdagslige utflukter med din firbente venn.

Funksjoner og egenskaper:

  • Konverterbar design: Sherpa Deluxe kan enkelt endres fra ryggsekk til tradisjonell bæreveske, noe som gir deg maksimal fleksibilitet. Bruk de sikre sidestroppene og glidende spenner for rask konvertering, avhengig av hva som passer best for reisen din.
  • Justerbare og polstrede stropper: For komfortabel, håndfri bæring, er stroppene på ryggsekkmodus vattert for å sikre at du kan bære ditt kjæledyr uten ubehag, selv over lengre perioder.
  • Fuskepelsfôr: For din hunds eller katts komfort, er interiøret utstyrt med et mykt fôr av fusk-lammeskinn. Dette er både komfortabelt og støttende, og gir kjæledyret ditt en luksuriøs følelse under reisen.
  • Sikkerhetsfunksjoner: Bærevesken har en stabilitetsplateramme og stenger som holder strukturen intakt under transport, slik at den kan passe under et flysete uten å miste formen. Det følger også med et innebygd justerbart sikkerhetskoppel som kan festes til kjæledyrets sele.
  • Utmerket ventilasjon: Sherpa Deluxe har tre nettingvinduer som sikrer optimal luftstrøm, slik at kjæledyret ditt holder seg kjølig og komfortabelt på turen. Disse nettingvinduene lar også kjæledyret ditt se ut, noe som kan bidra til å redusere stress.
  • Rullåpning: For enkel tilgang i ryggsekkmodus har bærevesken en rullbar åpning, slik at kjæledyret ditt kan stikke hodet ut og nyte utsikten mens dere er på farten.
  • Avfallsposeholder og oppbevaring: Med en praktisk innebygd bæsjepose holder (avfallsposer selges separat) og flere glidelåslommer, har du alt du trenger for å bære nødvendige tilbehør, reisedokumenter, snacks eller leker for kjæledyret ditt. En karabinkrok gir deg også muligheten til å henge nøkler eller andre småting på vesken.

Materiale og konstruksjon:
Sherpa Deluxe Pet Carrier & Backpack er laget med materialer av høy kvalitet for holdbarhet og komfort. Vesken består av 67 % polyester, 16 % PVC, 6 % kryssfiner, 4 % metall, 3 % polyetylen, 2 % nylon og 2 % polyoksymetylen (POM). Dette gir en robust konstruksjon samtidig som den holder seg lettvektig.

Oppbevaring og vedlikehold:

  • Rengjør bærevesken enkelt: Den ytre vesken kan vaskes med varmt vann og mild såpe. Interiøret kan tas ut og maskinvaskes på kaldt med mild såpe. Fjern stabilitetsplaten før vask og la fôret lufttørke.

Perfekt for reiser og daglige eventyr:
Denne bærevesken er spesielt designet med flyreiser i tankene. Den er godkjent av de fleste flyselskaper og er perfekt dimensjonert for å passe under setet. Når du planlegger en flytur med kjæledyret ditt, sørg for å måle dem riktig for å sikre at de passer komfortabelt inne i bærevesken. Med Sherpa Deluxe kan du være sikker på at kjæledyret ditt har plass til å stå, snu seg og legge seg behagelig.

Hvordan måle kjæledyret ditt:
For riktig passform må du måle både høyden og lengden på kjæledyret ditt. Mål høyden fra gulvet til toppen av ryggen, og lengden fra nesen til enden av kroppen, ekskludert halen. Sherpa Deluxe gir god plass til små hunder og katter som reiser sammen med deg, enten det er på korte turer eller lengre flyreiser.

Fordeler:

  1. Maksimal komfort og sikkerhet: Gi ditt kjæledyr en trygg og komfortabel reiseopplevelse med luksuriøst fôr og sikkerhetsfunksjoner.
  2. Konverterbar: Fleksibel design som lar deg bytte mellom ryggsekk og bæreveske etter behov.
  3. Flygodkjent: Perfekt størrelse og design for å passe under et flysete, uten å gå på kompromiss med komforten.
  4. Optimal ventilasjon: Nettingvinduer gir utmerket luftstrøm og reduserer stress for kjæledyret.
  5. Praktisk lagring: Innebygde lommer, avfallspåseholder og karabinkrok gjør det enkelt å bære alle nødvendige tilbehør.

Med Sherpa Deluxe Pet Carrier & Backpack kan du reise med stil og komfort, vel vitende om at både du og ditt kjæledyr har alt dere trenger for en trygg og hyggelig opplevelse.

Brand

Sherpa

Sherpa

    Submitted Successfully

    We will respond soon

    Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

    Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

    Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

    + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.